Untitled
28 jun 2012
week 30: 21 t/m 27 juni

Omdat Bas niet altijd even goed wil slapen in zijn campingbedje in het nieuwe huis (het is een vreemde omgeving voor hem met vreemde geluiden en vanwege het stof en de geur van het voorstrijkmiddel kan hij niet in dezelfde ruimte zijn als wij) en omdat het niet zo handig klust als je regelmatig naar Bas moet als hij huilt, hebben we hem deze week vaker weggebracht. Ik heb hem wel gewoon zelf gevoed en reed dan op en neer tussen de Raadhuisstraat, de oppas en de Frans Babylonstraat; zo hadden we steeds zo’n 3,5 uur waarin we door konden klussen.
Op 21 juni is Bas bij opa en oma Van Aerle geweest.
22 Juni hebben we niet geklust. Mark was een dagje naar Den Haag in verband met het afscheid van zijn oud-leidinggevende en ik heb een dagje met Bas thuis gehad. We hebben flink gepoetst op de Raadhuisstraat (dat schiet er nu een beetje bij in) en zijn samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle geweest. Voor de eerste keer heb ik Bas zijn groentehapje zelf klaargemaakt. Eerst kreeg hij potjes Olvarit, maar nu hij zo wat smaakjes heeft leren kennen, ga ik zelf voor hem koken. Hij heeft erg gesmuld van de courgette met rijstebloem. Daarna heeft hij erg goed geslapen en bij de 5e voeding heeft hij maar heel weinig gedronken.
Het was mooi weer op 23 juni en Bas heeft lekker in zijn kinderwagen in de tuin geslapen. Ook heeft oma Van Mierlo een tijdje met hem gewandeld. Ook vandaag wilde Bas bij de 5e voeding nauwelijks drinken.
Op 24 juni is Bas eerst met Mark thuis geweest en ben ik gaan klussen. Toen ik Bas ging voeden is Mark gaan klussen. Later hebben we samen een gipsafdruk van Bas zijn handje en voetje gemaakt. Het voetje ging goed, maar het handje was lastig, omdat hij iedere keer zijn vingers krom deed of zijn duimpje introk.
Bas is op 25 juni bij tante Maartje geweest. Hij heeft zich prima vermaakt; ze hebben Eline naar school gebracht en weer opgehaald en zijn de eendjes gaan voeren.
Ook op 26 juni is Bas bij tante Maartje geweest. Ze hebben Eline weer naar school gebracht en opgehaald. Hij was wel even onder de indruk toen er ineens een groepje kindjes boven zijn wagen hingen. Verder is hij mee geweest naar de speeltuin.
Op 27 juni zou Bas naar oma Van Mierlo gaan, maar toen oma Bas op zou komen halen, had Mark net het voorlijmen klaar en hoefde alleen de stoep nog maar schoongespoten te worden. Ik ben met Bas naar de Frans Babylonstraat gewandeld, heb samen met Mark een broodje gegeten en ben toen bij oma en opa Van Aerle op bezoek geweest. Mark is daar ook naar toe gekomen en aan het eind van de middag zijn we naar opa en oma Van Mierlo gegaan.
Ondanks dat Bas niet heel veel geslapen heeft (het waren overdag vooral korte slaapjes) en we deze week toch behoorlijk met hem gesleept hebben, heeft hij het super goed gedaan. Hij heeft ‘s nachts gelukkig wel goed doorgeslapen. Volgende week wordt het als het goed is weer wat rustiger voor hem. We hoeven alleen nog maar de plafonds op de eerste verdieping te texen (dat kan pas als de stucadoor de eerste laag heeft aangebracht) en er moet laminaat gelegd worden op de eerste verdieping (dat kan pas als de stucadoor daar helemaal klaar is), dus volgende week zal ik meer met Bas thuis zijn.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative